Energiemi Fest - DK Poklad Ostrava

Energiemi Fest

12. říjen 2024 | 14:00

InspiroHub, Festival | Poklad Ostrava-Poruba

Vážení návštěvníci, je nám líto, ale z důvodu zdravotních indispozicí hlavních vystupujících a rozhodnutí spolupořadatele Energiemi Podcast, je akce Energiemi Fest, která se měla konat tuto sobotu 12.10.2024 v Pokladu zrušena.

Vstupenky můžete vrátit:

  • vstupenky zakoupené v hotovosti (kartou) lze vrátit v místě zakoupení do 30. 11. 2024
  • v případě e-vstupenek, prosím, požádejte o vrácení vstupného na e-mail vstupenky@akord-poklad.cz, nezapomeňte, prosím, uvést číslo objednávky a číslo účtu, ze kterého byly vstupenky hrazeny.

Jedinečný festival, který vás nabije tou správnou energií!

Inspirativní přednášky a workshopy v oblasti zdraví a osobního růstu. Načerpejte novou energii a posilte svou vnitřní rovnováhu.

Co vás čeká na Energiemi Festu?

❣️ Přednášky

14:00 – 14:45 Vladimíra Pekárková – Umění milovat sám sebe

15:00 – 15:45 Systers – Biohacking

16:00 – 16:45 Kristýna Paulus – Ženská síla v klidu: Umění zvládat chaos s lehkostí

17:00 – 17:45 Lilia Khousnoutdinová – Žena 21. století – o moderní Kálí

18:00 – 18:45 Dana Sofie Šlancarová – Cyklická žena

19:00 – 19:50 Barbara Šušková – Klid mysli a meditace pod hvězdnou oblohou

🧘‍♀️ Workshopy

14:00 – 14:50 Kristýna Paulus – Jóga

15:10 – 15:50 Katka Polomská – Jóga na bolavá záda

16:10 – 16:50 Markéta Kaplanová – Face jóga

17:10 – 17:50 Marcelka Zmeškal – Rozvoj intuice

18:10 – 18:50 Marcelka Zmeškal – Rozvoj intuice

20:10 – 21:00 Kateřina Polomská – Jóga při svíčkách

🧉 Unikátní zážitky

Vodíkový bar: Vyzkoušejte účinky molekulárního vodíku na vlastní tělo.

Autentická čajovna: Odpočiňte si při šálku poctivého čaje.

Ceremoniální kakao: Prožijte rituál s lahodným kakaem.

Luxusní káva: Dopřejte si prvotřídní kávu, která probudí vaše smysly.

Milovníci prosecca: Přijďte si vychutnat sklenku svého oblíbeného nápoje.

ℹ️ Informace k festivalu

Program festivalu bude probíhat souběžně ve 2 sálech.

Pořadatelé si vyhrazují právo na změnu programu.

Délka: 480 minut

Vstupné: 590 Kč

Festival pořádaný ve spolupráci s podcastem Energiemi a rádiem Čas.

Účinkující

Vladimíra Pekárková

Vladimíra Pekárková

Umění milovat sám sebe: Cesta k sebelásce a sebepřijetí

Vladimíra Pekárková
DK Poklad

Vladimíra Pekárková

Umění milovat sám sebe: Cesta k sebelásce a sebepřijetí

Vladimíra Pekárková

Sebeláska a sebepřijetí jsou základem duševní pohody a vnitřního klidu. Přesto je pro mnoho z nás těžké je plně prožít – zápasíme s přehnanými očekáváními, negativními myšlenkami a tlakem společnosti. Tato přednáška vás provede cestou, jak najít zpátky k sobě, objevit svou hodnotu a rozvinout laskavý a podporující vztah k vlastnímu já. Tato přednáška je vhodná pro každého, kdo hledá cestu k sebepřijetí a touží po hlubším propojení se sebou. V atmosféře bezpečí a porozumění společně objevíme, že sebeláska není luxus, ale nezbytnost pro zdravý, naplněný život. Přijďte objevit umění milovat sám sebe – protože na tom opravdu záleží.

Vladimíra Pekárková se již 8 let intenzivně věnuje tématu poruchy příjmu potravy, přičemž ústřední roli hraje sebepřijetí a utváření vztahu k sobě samému. Jako psychoterapeutka pracuje s klienty s různými psychiatrickými diagnózami, avšak klíčovým tématem je vždy budování vztahu k sobě a hledání vlastní hodnoty. Současně vede ostravskou pobočku Centra Anabell, lektoruji a vyučuji na vyšší odborné i vysoké škole, a jsem součástí týmu celostní gynekologie. Miluji sport, kávu a život.

www.prostorproduse.com

Systers

Systers

Biohacking

Systers
DK Poklad

Systers

Biohacking

Systers, to jsou Kristýna Zezulová a Tereza Celbová. Na Energiemi Festu prozradí, jak optimalizovat své zdraví a životní energii tady a teď a dožít se sta let.

Kristýna Zezulová

Kristýna působí jako certifikovaná konzultantka optimalizace ženského zdraví, tvůrkyně a kurátorka obsahu aplikované vědy, lektorka a průvodkyně na ženských kempech; a to pod záštitou projektu Systers.bio. Je také spoluzakladatelkou a lektorkou Systers Akademie ženského biohackingu.

Vystudovala molekulární biologii a biochemii na Univerzitě Karlově, okusila studium lidské fyziologie na italské univerzitě v Padově a navázala studiem neurofyziologie. V rámci Akademie věd ČR se Kristýna podílela na primárním výzkumu neurodegenerací, nervových kmenových buněk a autofagie a dosavadní vzdělávání dovršila certifikací v oblasti ženské neuropsychofyziologie.

Prostřednictvím svých dobrodružství v divočině, vědeckých i domácích experimentů a vlastních zdravotních problémů (včetně autoimunitní hypotyreózy, nervového vyhoření, traumatu a dysregulace osy HPA) doprovází ženy na jejich vlastních cestách k harmonii a zdraví v teorii i praxi.

Tereza Celbová

Tereza je průvodkyně holistickým zdravím a ženským biohackingem, působící pod záštitou projektu Systers.bio. Už během svého studia Human Geography (socioekonomická geografie) ve Velké Británii se naučila hledat zajímavé souvislosti mezi různými obory a orientovat se v protichůdných názorech a teoriích. O ty v oblasti vědy rozhodně není nouze a skrze tyto zkušenosti pomáhá Systers zůstat objektivní a vycházet z ověřených vědeckých poznatků.

Prostřednictvím modelingu měla Tereza možnost poznat nové země a kultury, což jen podnítilo její vášeň pro objevování. Entuziasmus pro poznávání komplexity lidského těla (i duše), ale i osobní zdravotní problémy (ztráta menstruačního cyklu po dobu 5 let), jí vehnaly do náruče biohackingu.

Biohacking jí fascinuje, jelikož umožňuje nalezení trendů a vzorců, které lze použít k pochopení a následné optimalizaci vlastní biologie a emocí. Jednoduše pomáhá odpovídat na to, co se děje a proč. A jak by se to dalo dělat lépe. Věnuje se převážně tématům týkajících se stravy a krevní glukózy a mikrobiomu a pravidelně sleduje nejnovější trendy právě na poli biohackingu.

Kristýna Paulus

Kristýna Paulus

Ženská síla v klidu: Umění zvládat chaos s lehkostí

Kristýna Paulus
DK Poklad

Kristýna Paulus

Ženská síla v klidu: Umění zvládat chaos s lehkostí

Na pořádnou dávku jógy se můžete těšit s Kristýnou Paulus. ✨

Kristýna je doslova mistryní ve svém oboru, její jméno je velmi známé i v zahraničí. Na Energiemi Fest přijíždí až z daleké Kostariky, a to je příležitost, kterou si nemůžete nechat ujít. 🌟

Povede lekci jógy, kde se naučíte novým technikám, zároveň vás obohatí o svou přednáškou. 🧘🏻‍♀️🗣️

Kristýna Paulus je akreditovaná lektorka jógy, která sdílí techniky, jež jsou prověřeny tisíciletou tradicí a které jsou předávány z učitele na žáka. Je lektorkou pro ty, kteří jsou otevřeni žít v plnosti – změnit to, co je potřeba a užívat si toho, co život nabízí.🌱

Kristýna je šťastnou maminkou tří dětí a se svým mužem Danielem šíří poselství jógy, ajurvédy, jyotishe a věnují se systematickému vedení včetně meditací a manter. Učí své klienty práci s myslí, tělem a dechem a vedou je ke šťastnějšímu a spokojenějšímu životu ve všech rovinách. ☀️

www.paulus.yoga

Lilia Khousnoutdinová

Lilia Khousnoutdinová

Žena 21. století – o moderní Kálí

Lilia Khousnoutdinová
DK Poklad

Lilia Khousnoutdinová

Žena 21. století – o moderní Kálí

Lilia vystoupí s přednáškou Žena 21. století – o moderní Kálí.

Lilia Khousnoutdinová vystudovala politologii a historii na univerzitě v Oxfordu. Následně přidala Gender & Development na London School of Economics. Do veřejného prostoru vstupuje jako podnikatelka, publicistka, iniciátorka osvětových programů a kampaní zaměřených na rovné příležitosti žen a mužů, reprodukci, ženské tělo a svobodnou volbu.

Je spoluzakladatelkou firmy Ecstatic s.r.o. Ve spolupráci vytvořila vzdělávací koncept výcviku pro ceremonialistky. Založila Nadační fond Propolis 33, který se v současnosti aktivně podílí na proměně českého porodnictví.

Je spoluautorkou šesti knih s ženskou tematikou, včetně velmi populárních knih Ženské příběhy, Jsem žena, jsem bohyně nebo Novodobé ženské rituály. Je hluboce zamilovaná do Bhútánu, kam organizuje výpravy, a který podporuje v rámci hned několika projektů.

Dana Sofie Šlancarová

Dana Sofie Šlancarová

Cyklická žena

Dana Sofie Šlancarová
DK Poklad

Dana Sofie Šlancarová

Cyklická žena

Zakladatelka projektu Cyklická žena®, přední česká propagátorka ženské cykličnosti, spisovatelka a nakladatelka, zakladatelka nakladatelství OSULE a e-shopu Lifehacking.store. O cykličnosti píše, přednáší a vzdělává cyklické lektory.

Cykličnosti je také věnována většina jejích knih: Balijský deník Cyklické ženy (o tom, jak se cykličnost žije v praxi), Cyklická mapa (úžasný a praktický nástroj pro poznání ženského cyklu), 7 návyků efektivní Cyklické ženy (aneb o tom, co čtenářkám v Cyklické ženě chybělo), Návod na ženy (cyklický bestseller nejen pro muže, jehož spoluautorem je Erik Hutter) – a dnes také Malá velká cyklická dívka Sára (o cykličnosti pro mladé dámy a jejich rodiče). Přeložila a vydala rovněž další knihu Mirandy Gray s názvem Poselství pro ženskou duši, která doplňuje knihu Cyklická žena a velmi láskyplně ženy inspiruje ve všech čtyřech měsíčních fázích.

Její vášní je kromě psaní také biohacking, lifehacking, fotografování, cestování, unschooling a Joe Dispenza.

www.cyklickazena.cz

Barbara Šušková

Barbara Šušková

Klid mysli a meditace pod hvězdnou oblohou

Barbara Šušková
DK Poklad

Barbara Šušková

Klid mysli a meditace pod hvězdnou oblohou

Barbara Šušková vystoupí se svou přednáškou a provede vás meditací pod hvězdnou oblohou. 🌌

Barbara učí druhé meditovat a zvládat svou mysl. Studovala prastaré rukopisy v Indii a meditační techniky v nich obsažené. 🧘🏻‍♀️ Od roku 2020 tvoří autentické programy zaměřené na meditace a zvládání životních výzev. Vyučuje také techniky zvládání manipulace a posílení mentální kapacity. 🧠

Využívá nejnovějších výzkumů na poli vědy, opírá se o dlouholeté zkušenosti při vedení a motivace lidí. Fascinuje ji práce s myslí, kritické myšlení i samotná hloubka meditace.

„Všechno, co vytvářím vychází skrze mě. Jsem to já. Nikoho nekopíruji.“

Více o Barbaře se můžete dozvědět na jejím webu. 🙂

www.barbarasuskova.cz

Kateřina Polomská

Kateřina Polomská

Jóga při svíčkách

Kateřina Polomská
DK Poklad

Kateřina Polomská

Jóga při svíčkách

Kateřina Polomská je certifikovanou pohybovou terapeutkou konceptu Zoga movement a také 8. rokem lektorkou jógy. Na festivalu se můžete těšit na její lekci Zdravá záda a závěrem festivalu taky na kouzelnou jógu při svíčkách.

Jak o sobě sama říká: „Vždy mě zajímala anatomie a to, jak naše tělo funguje. Mám za sebou také zkušenosti s meditacemi, studium tradiční jógy a základy ajurvédy, které jsou úžasné. Miluju pohled na lidské tělo jak ze stránky vědecké a exaktní, tak ze stránky raciem méně uchopitelné a energetické. Někdo by to nazval ,ezo´. Obě cesty se krásně prolínají a mám ráda, když mohu vysvětlit jednu věc několika způsoby a dát tak možnost pochopení co nejvíce lidem.“

Markéta Kaplanová

Markéta Kaplanová

Face jóga

Markéta Kaplanová
DK Poklad

Markéta Kaplanová

Face jóga

Tvůrce on-line kurzů FACE YOGA a FACE FITNESS, zabývající se masážními a posilovacími technikami pro vypnutí pleti, redukci vrásek a vylepšení elasticity.

Markéta je influencerka, na svém IG vytváří obsah pro ženy – recepty a stravovací tipy, cvičení na doma a nechybí také spousta vtipných videí z každodenního života. Je maminka dvou dětí, a kromě tvorby digitálního obsahu se věnuje velmi aktivně fitness, posilování a kvalitnímu provedení cviků pro zpevnění těla a posílení jednotlivých svalových partií.

instagram: marketkaplanova

Marcela Zmeškal

Marcela Zmeškal

Rozvoj intuice

Marcela Zmeškal
DK Poklad

Marcela Zmeškal

Rozvoj intuice

Marcela Zmeškal je průvodkyně pozitivní myslí a intuice. Na festivalu se můžete zúčastnit workshopů pod vedením Marcely, které jsou zaměřené na rozvoj intuice a mimosmyslové vnímání.

Marcela vystudovala Sociální a masovou komunikaci (speciální pedagogika a andragogika). Jako malá se věnovala sportovní gymnastice. Část svého života strávila v Anglii. Marcela je certifikovaná rodinná a vztahová mediátorka, lektorka hatha jógy a taky kouč IKAGAI. 🧘🏻‍♀️Momentálně pořádá kurzy rozvoje mimosmyslového vnímání pro dospělé od 15 let.