7. 11. 2013: AKORD CHCE BÝT SVÝM NÁVŠTĚVNÍKŮM BLÍŽ - Nově nabízí eVstupenky a zvýhodněné vstupné

S novou image přichází také zákaznické benefity, kterými chce AKORD návštěvníkům vyjít vstříc, nabízí proto nově možnost zakoupení eVstupenky přes webové stránky www.dk-akord.cz. Další příjemnou změnou je zavedení systému 30–50% slev pro děti, studenty, seniory a zdravotně handicapované návštěvníky, které se budou vztahovat na vybraná představení.

eVstupenka Elektronickou vstupenku je možno si zakoupit přímo na webových stránkách v sekci Program přes možnost „Rezervovat vstupenku“, po výběru si návštěvník může zvolit platbu převodem nebo přímo přes platební bránu GB webpay. Poté, co proběhne platba, si zákazník vytiskne svou eVstupenku ze seznamu rezervací.

„Víme, že k nám dojíždí spousta návštěvníků z okolí a koupě vstupenky je pro ně často komplikací. Abychom jim tuto situaci ulehčili, rozhodli jsme se zavést dnes už poměrně užívaný elektronický způsob koupě také u nás. Již po dvou týdnech vidíme, že eVstupenky mají velký úspěch. Byl to určitě dobrý krok,“ uvádí obchodní náměstkyně Domu kultury AKORD Taťána Kunzová.

Zvýhodněné vstupné Na představení, která budou označená na webových stránkách a rovněž v měsíčních programech zvláštní značkou, se budou vztahovat snížené ceny. Pro děti do 15 let, studenty, seniory od 60 let věku a děti je připravena sleva 30 %. Zdravotně tělesně postižení (ZTP) mají nárok na 50% slevu nebo na speciální boční místa, která budou poskytována za jednotnou finanční částku 150 Kč. V případě prokázání se průkazkou ZTP/P má doprovod na akci vstup zdarma.

Atraktivní program Domu kultury AKORD se tak pro mnohé stává také finančně přístupnějším. Aktuálně patří mezi listopadová zvýhodněná představení například pondělní australská krimikomedie Mrchy aneb řekni mi pravdu o své lásce v podání Intimního Divadla Bláhové Dáši (11. 11.), recitál Michala Horáčka: Mezi námi (19. 11.), Besídka Divadla Sklep (27. 11.) a Wabi a Ďáblovo stádo (28. 11.).

Kontakt: POKLADNA DK Akord
T: +420 596 762 511
E: info@dk-akord.cz

Naposledy upraveno 7. 11. 2013

Odběr novinek

Chcete si objednat pronájem? Kontaktujte nás!

„V souladu s ustanovením § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení subjektu údajů prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004Sb. o některých službách informační společnosti, a to až do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace nadále zasílány“.