3. 10. 2013: Znovuotevření Restaurace AKORD

Zcela proměněná Restaurace AKORD slibuje skvělé gastronomické zážitky

Po půlroční pauze způsobené rekonstrukcí celé budovy domu kultury AKORD zahajuje v pondělí 7. 10. 2013 svůj provoz také restaurace. Změna, kterou prošla je skutečně grandiózní. Luxusní interiér, profesionální obsluha a špičková kuchyně jsou samozřejmostí. Restaurace bude nabízet 6 typů menu každý pracovní den a kromě běžného denního provozu také možnost organizace rodinných oslav, cateringů, pracovních či společenských ak­cí.

„Po deseti letech je pro mě tato příjemná změna inspirující výzvou a na provoz nové Restaurace AKORD se proto velice těším. Nejedná se totiž pouze o zmodernizovaný prostor, ačkoli design interiéru restaurace je sám o sobě velmi pěkný. Se znovuotevřením však přišel také nový personál přinášející svěží energii a kreativní impulzy nejen v podobě pestrého jídelníčku. Společně uděláme všechno proto, aby u nás zákazníci prožívali příjemné chvíle a rádi se vraceli, ať už na oběd, na večeři, na kávu anebo na sklenku vína,“ slibuje vedoucí restaurace Jaroslav Vašek.

V jídelníčku může zákazník nově najít mnohé speciality – nakládaný lilek v olivovém oleji s tvarohovým žervé, lososa ve vaječném županu s lehkou citrónovou omáčkou, hovězí steak s grilovanou zeleninou či smažené švestky plněné mandlemi, stejně jako klasická jídla české kuchyně – svíčkovou na smetaně nebo moravského vrabce. Také nápojový lístek přináší hned několik novinek, například aperitiv z granátových jablíček nebo italské Prosecco Mionetto, v nabídce jsou vynikající moravská vína z Habánských sklepů a Pavlova. Ochutnat mohou zákazníci také slámové nebo barikové víno.

Každý den bude zákazníkům v rámci poledního menu nabízeno 6 typů hlavních jídel, k výběru bude také polévka, variabilita a množství příloh tak zákazníkům umožní „poskládat své menu dle vlastní volby“ a neplatit nic navíc. Samozřejmostí je prodej „menu to go“.

Celkově nový koncept restaurace sleduje aktuální evropské gastronomické trendy. Otevírací doba restaurace je od pondělí do pátku od 7:30 do 21:00, v sobotu od 10:00 do 21:00 a v neděli od 11:00 do 15:00.

Jídelníček můžete pravidelně sledovat na webových stránkách www.dk-akord.cz v sekci Restaurace.

Kontakt: RESTAURACE DK Akord T: +420 596 762 565 E: restaurace@dk-akord.cz

Naposledy upraveno 3. 10. 2013

Odběr novinek

Chcete si objednat pronájem? Kontaktujte nás!

„V souladu s ustanovením § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení subjektu údajů prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004Sb. o některých službách informační společnosti, a to až do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace nadále zasílány“.