28.1.2015: Nově zrekonstruovaný hotel Akord nabízí pohodlné a levné ubytování v Ostravě

Hotel Akord***, jenž v minulém roce prošel rozsáhlou a úspěšnou rekonstrukcí, nabízí opět své služby mimoostravským hostům. Strategické umístění Hotelu Akord v blízkosti dálničního výjezdu, snadný a rychlý dojezd na letiště Leoše Janáčka, nádraží Svinov i do centra města, finanční dostupnost, elegantní interiér, čistý styl a v neposlední řadě komplexní služby z něj činí atraktivní a žádanou ubytovací destinaci v Ostravě.

K dispozici je šest jednolůžkových a šest dvoulůžkových pokojů vybavených dle standardů tříhvězdičkového hotelu vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, televizí, telefonem, Wifi připojením k internetu a možností využití lednice či pracovního stolu. Parkování je v ceně pobytu. Ubytovaní hosté mohou využít slevy 10% na vybrané služby hotelové restaurace. Informace o volných pokojích jsou ke zhlédnutí na webových stránkách www.dk-akord.cz v sekci Hotel.

„Vlastní hotel je naší velikou předností, umocňuje naši jedinečnost a spolu s širokou nabídkou služeb nás výrazně odlišuje od konkurence,“ komentuje spokojeně jednatelka Akordu Darina Daňková. „Ubytování přímo v místě obchodního jednání oceňují především obchodní cestující, ale z možnosti vystoupat na jeviště doslova v papučích se radují též účinkující umělci,“ dodává se smíchem paní Daňková.

Hotel Akord se nachází v klidné jižní části Ostravy, je situován na hranici rozlehlého lesoparku Bělský les, který poskytuje bohaté sportovně-rekreační vyžití. Příznivci koupání ocení bezprostřední blízkosti letního aquaparku s rozsáhlými travnatými plochami, několika bazény, tobogány a sportovišti.

Vydařenou celkovou rekonstrukcí se Dům kultury Akord proměnil v komfortní společenské a kongresové centrum. Svým návštěvníkům nabízí moderní konferenční prostory pro firemní akce, konference, semináře, prezentace firem, školení, společenské a gastronomické akce, svatby, promoce, rodinné oslavy, plesy. V rámci pořádání kongresových akcí nabízí ucelený gastronomický servis – coffee breaky, obědy, večeře, rauty atd.

Kontakt: Andrea MATVEJOVÁ
M: +420 724 044 277
T: +420 596 762 530
E: a.matvejova@dk-akord.cz

Odběr novinek

Chcete si objednat pronájem? Kontaktujte nás!

„V souladu s ustanovením § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení subjektu údajů prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004Sb. o některých službách informační společnosti, a to až do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace nadále zasílány“.